Program 2023

28. ožujak - 7. travanj

„Kršćani u potrazi za ljubavi i brakom“ - tribina i susret s dr. sc. Gudrun Kugler, autoricom knjige "Kako pronaći ljubav svoga života"

„Kršćani u potrazi za ljubavi i brakom“ -  tribina i susret s dr. sc. Gudrun Kugler, autoricom knjige "Kako pronaći ljubav svoga života"
Split, 27. ožujak - 20:00
HAZU, palača Milesi

Kako danas pronaći i ostvariti istinsku ljubav i imati uspješan brak? Dr. sc. Gudrun Kugler diplomirala je pravo, ženske studije, kao i teologiju braka i obitelji. Doktorirala je na području međunarodnog prava. Od 2001. do 2004. radila je kao direktorica Svjetskog saveza mladih – Europe (www.wya.net) u Bruxellesu. Od rujna 2008. predaje na Međunarodnom teološkom institutu za studije o braku i obitelji (www.iti.ac.at). Gudrun Kugler idejna je začetnica i osnivačica katoličke platforme za upoznavanje bračnih partnera www.kathtreff.org koja ima svoje podružnice u Austriji, Njemačkoj, Švicarskoj, Hrvatskoj, Mađarskoj, Latviji, Litvi i Slovačkoj.

Hrvatska internetska stranica se zove www.katSus.org. Dr. Kugler ujedno je čelnica opservatorija za netoleranciju i diskriminaciju protiv kršćana u Europi www.intoleranceagainstchristians.eu. Gudrun Kugler objavila je nekoliko knjiga, od kojih je najistaknutija “Niemand ist eine Insel. Wie man den Partner krzna Leben findet” njemačke izdavačke kuće Pattloch. Gudrun Kugler udana je i majka je četvero djece.

Podijeli: