Program 2023

28. ožujak - 7. travanj

"Kako izgrađivati radosnu i uspješnu obitelj?" - tribina i predstavljanje međunarodnog programa "Obiteljsko obogaćivanje"

"Kako izgrađivati radosnu i uspješnu obitelj?" - tribina i predstavljanje međunarodnog programa "Obiteljsko obogaćivanje"
Split, 15. travanj - 19:00
Dvorana samostana sv. Frane na obali

Sudjeluju: dr. Željka Markić, dr. Tihomir Markić, mr. sc. Ivan Bartulović Obitelj, kao osnovna stanica društva ključ je budućnosti i pojedinca i naroda. Samo izgrađene obitelji mogu biti jamac razvoja osobe u cijelosti u svim njezinim dimenzijama. Ipak, za mnogo toga pohađamo tečajeve, čitamo priručnike i stalno se usavršavamo, a za razvoj vlastite obitelji nedostaju nam uvjeti i metode.

Ova tribina ima za cilj upozoriti na važnost izgrađivanja vlastite obitelji te upoznati širu javnost s programom i metodom „Obiteljskog obogaćivanja“ koja je razrađena sinergijskim radom pedagoških stručnjaka i obiteljskih ljudi, a uključuje izgrađen svjetonazor i jasne moralne vrjednote. Samu metodu i program obiteljskog obogaćivanja te posebne module koji pomažu u odgoju predškolaraca, školaraca i tinejdžera te razvoju bračne ljubavi predstavit će Ivan Bartulović te Željka i Tihomir Markić, hrvatski koordinatori Međunarodne udruge za obiteljski razvoj (IFFD) i programa Obiteljsko obogaćivanje.

Podijeli: