Program 2023

28. ožujak - 7. travanj

Raspored 2010

Split

"Alternativna medicina i kršćanstvo" – tribina i predstavljanje izdanja nakladničke kuće Veritas

Sudjeluju: dr. sc. fra Josip Blažević, fra Ivan Bradarić U svijetu u kojem sve veću pažnju privlače egzotični iscjelitelji i u kojem sve više ljudi poseže za alternativnim medicinskim tretmanima i preparatima, sve se češće postavljaju pitanja: Spadaju li i alternativne metode liječenja također u područje razumne brige za zdravlje? Kako se kršćanstvo odnosi naspram različitih alternativnih tehnika iscjeljenja i liječenja? Mogu li se i na koji način koristiti alternativne metode liječenja?
Saznaj više...
23. ožujak - 20:00,
utorak,
Palača Milesi

Radionica i predstavljanje interaktivnih dječjih slikovnica u izdanju nakladne kuće Verbum

Moderatorica: Ana Lemo Usaditi ljubav prema Bibliji od najranije dobi znači stvoriti dobar temelj za njezino kasnije ozbiljnije upoznavanje bez kojeg se ne može dobro razumjeti i živjeti kršćanska vjera, ali i samo poznavanje Biblije radi njezina umjetničkog i književnog dometa stvar je koja pripada općoj čovjekovoj kulturi.
Saznaj više...
24. ožujak - 11:00,
srijeda,
Gradska knjižnica Marko Marulić

"Burik" - predstavljanje romana

Autorica romana: Nevenka Nekić Sudjeluju: Josip Botteri Dini, Antun Ivanković, Nevenka Nekić Stradanje istočnoslavonskog sela Tovarnik i mučko ubojstvo tamošnjeg župnika, vlč. Ivana Burika u agresiji na Hrvatsku 1991. godine – jedinog svećenika ubijenog u Domovinskom ratu - tema je novog romana Nevenke Nekić.
Saznaj više...
26. ožujak - 19:00,
petak,
Palača Milesi